Over blunders en volwassen zijn…

Tien jaar geleden begon ik met bloggen. De eerste blog ging over een spin, geloof ik. Ik was net afgestudeerd, enorm single en vooral goed in het beleven van enorme blunders. Met spinnen, maar ook, vooral, met mannen.

Er zijn lezers die volgen me van het eerste uur en die zagen me al blunderend volwassen worden. En na talloze mannenblogs kwam de blog over die ene; Vriendje. Die me leuk vond, met blunders en al.

Vriendje bleef. Ondanks de afstand. Hij verhuisde zelfs naar Amsterdam, zodat we samen konden zijn. Vriendje werd Verloofde en Verloofde werd Echtgenoot. En toen werd Prinses Marlief volwassen. Dat hysterische grietje die ooit haar single leven in Amsterdam beleefde, werd eindelijk volwassen.

En nu is Prinses Marlief moeder. Moeder van een klein, roze wondertje. Heel even leek het erop dat met de geboorte van het kleine prinsesje de volwassen prinses kon inpakken. Maar gelukkig: ook als moeder kan Prinses Marlief nog haar avonturen beleven. Want ook volwassen moederprinsessen blunderen wel eens…

handje

Share Button

4 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *