Wat een eer: ik ben een Fantastic Mom!

Vlak voor Moederdag deed ik mee aan een winactie op een leuke website voor mama’s. Toch wel zo’n beetje de doelgroep waar ik nu toe behoor. En ik won. Dus Dochter ging vrolijk gerompert door het leven met een prachtig roze romper. Omdat ik had gewonnen, moest ik mijn adresgegevens doormailen. In mijn mail staat standaard in de handtekening mijn blog-link. En dus bracht Fantastic Moms.nl een bezoekje aan mijn blog. En de reactie was bijzonder leuk: “Ik had nog een vraagje. Ik ging nav onderstaande mail eens kijken op je blog en vind het superleuk! Ik houd heel erg van je humoristische en open manier van schrijven. Absoluut een fantastic moms dus ;)”.  En of ik wel mee wilde werken aan de rubriek Fantastic Moms.

Nauwelijks vier maanden mama en nu al een kroon op mijn werk. Overigens: Dochter zal haar wijze hoofd schudden. Zij is immers de kenner. Zij denkt vast: “Mijn moeder is best lief, maar moet nog erg veel leren.” Maar dat maakt niet uit. Ik stak de pluim tussen mijn billen en gaf vrolijk antwoord op de vragen die me werden gesteld. En de antwoorden zijn nu te lezen op die hele leuke website. Ik nodig jullie van harte uit om ook te lezen. En ook als je geen Fantastic Mom bent, ben je van harte welkom op die website.

DEFLOGO-300x300

Deze week in ‘Zij is Fantastic’: Marlies. Deze Amsterdamse mom kwamen we voor het eerst tegen op Twitter toen ze nog zwanger was van haar eerste kind. Inmiddels is prachtige Yfke geboren en hebben we ook haar blog ontdekt. Op prinsesmarlief.nl blogt deze dame al jaren over alles wat haar bezig houdt. Wij zijn fan van haar nuchtere en uber grappige schrijfstijl. En wat een verademing dat zij de zaken gewoon durft te benoemen zoals ze zijn. Tijd voor een ondervraging! Lees verder.

 

Share Button

3 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *